Forårsprogram 2024


TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 16.30

Ambassadørresidensen Fuglebakkevej 70, Frederiksberg

KONCERT MED KARIN TORBJÖRNSDÓTTIR

Karinjpg

Den talentfulde islandsk-svenske mezzosopran Karin Torbjörnsdóttir havde stor succes i forrige sæson som Cherubino i Den Islandske Operas opsætning af Mozarts ”Figaros Bryllup”, ligesom hun tidligere i Ísland er blevet udnævnt til Årets Sanger. Ud over en uddannelse ved Sangskolen i Reykjavík har Karin bl.a. studeret ved Mozarteum i Salzburg og ved operaen i Stuttgart, ligesom hun har haft engagementer bl.a. i Tyskland, Czekiet, Schweiz og Østrig. Det bliver sangerindens første optræden i København, og Dansk-Islandsk Samfunds formand sidder ved flyglet. Man skal tilmelde sig for at deltage i dette spændende arrangement, og der vil senere blive sendt besked om fremgangsmåden.
 

MØD HALLGRÍMUR HELGASON

Lørdag den 27. april klokken 16 kan vore medlemmer møde den berømte islandske forfatter i samtale med sin danske oversætter Kim Lembek. Dette arrangement vil finde sted i Jónshuset, det islandske kulturhus i Øster Voldgade i København.
 

ÅRSMØDE

Traditionen tro vil vort årsmøde finde sted på Fuglebakkevej i forsommeren. Datoen er endnu ikke fastsat, men ambassadør Árni Þór Sigurðsson vil tale, og vi vil præsentere vort nye dansk-islandske sanghæfte, som er redigeret af forfatteren Böðvar Guðmundsson.